Arriba una nova edició dels Corriols de Guardiola

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 09:00

S’obren les inscripcions per la cursa familiar de Sant Salvador de Guardiola que es celebrarà el proper diumenge 23 d’octubre. 

Fa 11 anys que un equip de persones vinculades al món de l’esport van apostar per fomentar una cursa per a totes les edats i introduir l’esport a nivell escolar. D’aquí en va sortir la cursa dels “Corriols” o els “Corriols de Guardiola”. Un esdeveniment que l’any passat, pel seu desè aniversari, va aplegar gairebé 700 participants amb un marcat ambient festiu i familiar. 

La cursa dels “Corriols” compta amb la col·laboració de voluntaris del mateix municipi a l’hora que posa en valor l’entorn geogràfic de Sant Salvador de Guardiola. A més, segons els organitzadors, es tracta d’una cursa “saludable, responsable, inclusiva, solidària i sostenible”. Per posar un exemple, enguany s’impulsa la campanya “sabatilles solidàries” amb la què es vol fer una recollida col·lectiva de material esportiu (en bon estat i que ja no s'utilitza), per tota aquella gent que no s’ho pugui permetre.

Per participar hi ha tres modalitats: la Corriols de 20 km, la de 10 i la de 5. Pels més petits també hi ha l’opció de córrer la “Corriolets”. Per apuntar-s’hi ja és operativa la pàgina web corriolsdeguardiola.cat amb tots els passos a seguir.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:07