BENVINGUTS AL NOU WEB MUNICIPAL

Dissabte, 19 de novembre de 2016 a les 17:30

L'Ajuntament estrena la nova pàgina web municipal, millorant l'instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania. Benvinguts/-des!

Us volem donar la benvinguda a aquest nou espai digital que hem dissenyat en col.laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d’apropar-vos la informació municipal d’una manera dinàmica, senzilla i adaptable a tots els dispositius.

Amb un disseny actualitzat i millorat, el nou web segueix criteris d’usabilitat i de fàcil navegació, tot presentant-vos continguts estàtics i dinàmics de la forma més entenedora possible per a que la vostra experiència sigui força positiva quan ens visiteu des del vostre ordinador, la vostra tauleta o el vostre smartphone.

Els articles, notícies, avisos, etc. els podreu també trobar enllaçats a les nostres xarxes socials, i així hi podreu també accedir des dels nostres Facebook i Twitter.

Us informem que els nous web i APP estan operatius però en fase d'ajust de continguts i funcionalitats. Si durant les primeres setmanes o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra opinió. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contactar.

Us convidem a seguir la nostra actualitat en aquest món 2.0 que tanta importància té, també, en el nostre municipi.

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 19.11.2016 | 18:39