Bona acollida de participants en el curs de carretó elevador organitzat per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 09:00

El passat dia 5 i 7 de juliol l'ajuntament va realitzar el curs de formació per obtenir el carnet de conductors de carretons elevadors.

La formació impartida per una empresa especialitzada va comptar amb una part teòrica i una pràctica. La formació teòrica va tenir lloc a l'espai polivalent de La Sala mentre que la part pràctica es va fer a les instal·lacions de l’autoescola Trac, a Manresa, on les persones participants van maniobrar els carretons i posar en pràctica la part apresa. 

Aquest curs acredita a les persones a conduir carretons elevadors, un carnet molt sol·licitat en totes les ofertes de feina del sector logístic, tant per a persones que realitzen tasques de mosso/a de magatzem com per preparar treballadors de les brigades municipals.

El curs s'ha adreçat a persones en situació de recerca o millora de feina inscrites al Servei Local d’Ocupació.

L’Ajuntament està donant suport a les persones del municipi demandants d’ocupació a través del Servei d’Orientació Laboral, Alta a la borsa de treball de la xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona i també Finançant cursos de formació per tal d'obtenir una major capacitació per a la millora de les condicions d'accés de les persones demandants d'ocupació així com per a la millora professional dels ocupats que cerquen progressar en l'àmbit laboral.

Si estàs en recerca de feina o vols informació sobre el Servei pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a ssg.ocupacio@santsalvadordeguardiola.cat o trucant o enviant un WhatsApp al 613 02 31 81

Darrera actualització: 29.07.2022 | 08:52