Can Sansa exposa Infinites: una mostra sobre identitats de gènere per a joves

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 00:00

El passat mes d'octubre i novembre, el casal de joves de Sant Salvador va aparèixer ple de plafons de colors que mostraven diverses paraules i etiquetes per definir les identitats de gènere i orientacions sexuals.

Els joves van preguntar-se sobre la multiplicitat d’opcions que hi havia sobre la identitat i la sexualitat més enllà del binarisme i l’heteronorma. També es va crear un debat sobre interseccionalitat i sobre els privilegis de l’home envers la dona o dels heterosexuals sobre els quals no ho són.

El projecte Infinites neix de la cooperació entre el servei de joventut del SAI del Consell Comarcal del Bages amb l’objectiu de conèixer les diferents identitats de gènere i orientacions sexuals, entendre la diversitat com un valor positiu i enriquidor i reflexionar sobre la pròpia identitat de gènere, orientació sexual i altres eixos d’opressió o privilegi que ens travessen.

Can Sansa continua obrint les portes als joves cada dijous i divendres de 3 a 8 del vespre, oferint activitats, tallers i xerrades que fomenten el respecte, el lleure i la cultura, entre d’altres.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 17:27