Canvi d’ubicació dels contenidors durant la segona fase de les obres del carrer de Dalt i el carrer de la Creu

Dimecres, 24 d'agost de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola informa que, a partir del proper 29 d’agost, hi haurà un canvi en la distribució dels contenidors. 

En motiu de la segona fase de les obres, es retiraran els contenidors del carrer Marcet i s’ampliarà l’àrea de contenidors del carrer Josep Pesarrodona, ubicats davant del parc que es troba al costat de La Sala. 

Per tal d'aclarir qualsevol dubte, s’adjunta un planell on s’indica la localització de l’àrea de contenidors del carrer Josep Pesarrodona.

Recordem que la segona fase de les obres, que van començar el 18 de juliol, afecta el tram del carrer de Dalt fins l’establiment de la Caixa, al seu inici, fins a l’antic Ajuntament. Això provoca que el pas rodat de vehicles segueixi tancat. L’alternativa de pas es continua fent a través del Passatge Castellgalí.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament queden a la disposició dels habitants de Sant Salvador de Guardiola per tal de resoldre qualsevol dubte o aclariment; alhora que s’agraeix la paciència i comprensió demostrada fins ara per totes les veïnes i veïns.

Darrera actualització: 24.08.2022 | 20:08