Canvis deguts a les noves restriccions de la COVID-19 a la programació de Nadal

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 12:00

Les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya i els augments de casos de la COVID-19 a la comarca obliguen a reformular part de la programació nadalenca al municipi.

La programació de Nadal de Sant Salvador es veu afectada per les noves restriccions anunciades per la Generalitat, per aquest motiu des de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola es veu obligat a fer els següents canvis:

  • El concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música queda ajornat fins a nova data.
  • El concert de nadales “XMas Rocks” de la companyia A Grup Vocal tindrà un aforament reduït a 70 espectadors. Si voleu reservar entrada recordeu que podeu sol·licitar-la enviant un correu electrònic a ssg.cultura@santsalvadordeguardiola.cat
  • El Parc de Nadal s’ajornarà fins a una nova data, pròximament s’anunciarà la nova data, segons l’evolució de la pandèmia i les restriccions.
  • La Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Es realitzarà com cada any, però sense infants vestits d’angelets, pastors o carboners dalt de les carrosses, aquest fet bé donat a causa de l’aglomeració que suposava. És per això que es demana que tothom qui vulgui gaudir de la cavalcada ho faci des de peu de carrer i mantenint en tot moment la distància de seguretat i porti mascareta. També s’anul·la el servei de bar al pavelló durant l’entrega de cartes.

Aquestes mesures es poden veure modificades segons l’evolució de les noves restriccions que s’acordin els següents dies.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 10:56