“Catalunya vol aglutinar projectes empresarials per poder-se adherir a tots els ajuts que donarà la Unió Europea”

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

El secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer ha comparegut avui a la IV Jornada d’empresaris del Polígon de Salelles, a Sant Salvador de Guardiola i ha expressat el seu suport a totes les empreses del polígon així com les ganes de fer projectes en comú per tenir més força i poder aconseguir més ajuts econòmic per part de la Unió Europea.

L’esmorzar empresarial ha tingut lloc avui a la Seu de Cafès del Bages de Salelles a les 10h del matí i s’ha allargat fins a les 12h del migdia. Ha sigut una jornada molt ben valorada per als empresaris del polígon que hi han pogut assistir: F2 Servid, Bages Pack, Bagesset, Cafès del Bages, Restaurant Salelles, Masats, Boncompte (Gasolinera), Aerobic and Fitness, Espècies Teixidor, Plasticbages, Tecni-modelatge Innovació, Laboratorios Ismar i Edgleu House.

Abans d’obrir la sala s’ha fet un test d’antígens massius PCR a tots els assistents per descartar si hi havia algun positiu i l’acte ha estat obert per a la Sra. Georgina Mercadal, alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola que ha deixat clar que agraeix l’ajuda de la Generalitat per tenir en compte a totes les empreses del municipi així com també les de la comarca.

Des de la Generalitat els diners arribin a les Pimes de Catalunya que encaixin amb els eixos que Europa planteja i serà a través de la Generalitat on s’obriran les convocatòries perquè les empreses s’hi puguin adherir. També han assistit a l’acte la Sra. Bàrbara Minoves, directora de S.T. d’Empresa i Coneixement de Catalunya Central i el Sr. Jordi Serracanta, assessor de polítiques sectorials d’Empresa i Coneixement així com el regidor de Promoció Econòmica de Sant Salvador, Jordi Monné i la tècnica corresponent.

L’acte ha pogut garantir totes les mesures de seguretat requerides per la situació COVID del moment i també s’han pogut escoltar les paraules del Xavier Reyes de SmartdQuirurgics que ha explicat tots els detalls dels testos d’antígens PCR.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 15:23