COMENÇA LA CAMPANYA CONTRA ELS INCENDIS FORESTALS

Diumenge, 10 de març de 2019 a les 00:00

Sant Salvador de Guardiola netejarà el sotabosc de Ca l'Esteve i El Graell

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha iniciat els tràmits per poder executar aquest any 2019 les tasques de protecció contra incendis forestals a les urbanitzacions de Ca l'Esteve i El Graell. Els tràmits s'han iniciat aquest mes de febrer notificant als propietaris de les diferents parcel.les que l'Ajuntament procedirà properament a executar els treballs per reduir l'arbrat i mantenir el sotabosc net sempre i quan s'autoritzi a l'empresa subcontractada a accedir a cadascuna de les parcel.les privades de les urbanitzacions. 

Aquestes tasques no afectaran a totes les parcel.les de les urbanitzacions sinó només a les que no compleixen actualment amb els requisits establerts a la Llei 5/2003 de prevenció d'incendis que obliga a disposar d'una franja neta de vegetació de 25 metres d'amplada al voltant de les edificacions.

L'Ajuntament sol.licita la col.laboració dels propietaris/àries de les urbanitzacions per tal de poder recollir les seves autoritzacions i, així, procedir a la contractació dels treballs. És per aquest motiu que els vigilants de l'Ajuntament visitaran properament els propietaris/àries afectats per tal d'obtenir el seu permís per accedir a la parcel.la i realitzar els treballs de neteja forestal. Els propietaris que no resideixen a Sant Salvador de Guardiola rebran les notificacions per correu.

Donat que cal executar les tasques forestals prèviament a l'inici del període estiuenc amb major risc d'incendi, s'agraeix celeritat en la resposta per autoritzar a l'Ajuntament a executar subsidiàriament aquestes tasques i a retornar degudament signats els documents que s'estan enviant als veïns i veïnes afectades.
 
L'Ajuntament posa a disposició dels interessats una atenció telefònica i/o personalitzada, només cal adreçar-se a l'oficina d'atenció ciutadana en horari d'obertura Tel. 93 835 80 25 o formulari de contacte disponible a la web municipal.

L'Ajuntament finançarà més d'un 80% dels treballs gràcies a la col.laboració de la Diputació de Barcelona que cofinançarà l'actuació.

 

 

Darrera actualització: 16.08.2019 | 09:58