Comunicació municipal

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola lamenta molt profundament la situació de preocupació i malestar que ha provocat l'AFA amb l'enviament de la carta del 25 de maig de 2023 amb el tema de "Projecte Millora de Patis". A l'Equip de Govern d'aquest Ajuntament ens sap molt de greu que us hi hàgiu vist involucrades totes les famílies de l'escola. (segueix)

Primer de tot, volem posar de manifest que ni l'Escola Montserrat ni l'AFA han permès a aquest consistori poder donar resposta a l'esmentada carta a través de la mateixa llista de correu de mares i pares, ni tampoc fer entrega d'una missiva als alumnes per tal d'informar a les famílies. I que l'AFA ha rebutjat reunir-se amb l'Ajuntament per mirar de resoldre el conflicte.

Des de l'Ajuntament, creiem necessari i és la nostra responsabilitat donar explicacions a les famílies i emetre aquest comunicat de repulsa cap aquesta carta plena d'opinions esbiaixades i malintencionades. És per això, i que veiem mala fe en tot plegat, ens hem vist obligats a recórrer als mitjans institucionals d'aquest Ajuntament.

Malauradament, aquest Equip de Govern desconeixem les intencions i motivacions que han empès a l'AFA a enviar aquesta carta amb manifestacions obertament polititzades i tres dies abans de les eleccions municipals.

Com que des de l'Ajuntament no hi ha intenció de polititzar ni el Centre Educatiu ni l'Associació de Famílies dels Alumnes, tenint en compte les dates en les quals ens trobem, es considera que el més sensat i adequat és esperar a dilluns vinent i fer arribar a totes les famílies els detalls i explicacions pertinents sobre aquest trist episodi provocat en contra de la nostra voluntat.

La setmana vinent, després de les eleccions municipals, aquest Ajuntament farà arribar a les famílies de l'escola una circular amb tots els detalls i explicacions pertinents sobre aquest trist episodi provocat en contra de la nostra voluntat.

Per qualsevol dubte o aclariment, tant el regidor d'Equipaments Públics com la regidora d'Ensenyament resten a la vostra disposició.

Atentament.

L'Equip de Govern.

Darrera actualització: 29.05.2023 | 12:09