Comunicat: L'Ajuntament manifesta el seu suport a la treballadora de la Botigueta

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 18:00

Des de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola volem manifestar el nostre suport a la treballadora de La Botigueta que ahir al vespre va patir una agressió al municipi.

Des d'ahir estem amb contacte amb els afectats per col·laborar amb tot el que es pugui davant d'aquesta situació tan greu.

Alhora, tenint en compte els debats que s'han iniciat durant el dia d'avui i sent coneixedors de la frustració i crispació que ocasionen aquestes accions, volem posar de manifest que des d'Alcaldia i la Regidoria de Protecció Civil portem treballant molt temps per intentar trobar una solució a aquesta problemàtica que afecta a tot el municipi.

Avui mateix, la nostra alcaldessa ha tingut l'oportunitat de traslladar al Sr. Ignasi Helena, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, la nostra preocupació i indignació pels fets ocorreguts i la necessitat de trobar una solució a aquesta situació.

Aquest acte execrable no només ha perjudicat les persones directament implicades, sinó que també ha alterat la vida del nostre poble i veïns, i molt especialment al comerç local.

Fem constar que des de bon principi aquest Ajuntament s'ha preocupat i solidaritzat amb totes les persones afectades i s'han acordat i posat en marxa mesures d'acompanyament i de seguretat per recuperar la tranquil·litat al nostre poble.

Confiem que aquests fets no es tornin a repetir mai més. I que les autoritats competents puguin fer la seva feina i resoldre segons la llei.

I per acabar, desitjar una prompte i absoluta recuperació a la víctima.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 12:39

Imatges