Consells de seguretat

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquestes darreres setmanes, coincidint amb el canvi d'horari d'hivern, s'han vist incrementats els robatoris a la comarca, afectant directament el nostre municipi.

Havent treballat la problemàtica directament amb el Cos de Mossos d'Esquadra, s'ha detectat un augment dels robatoris sobretot en cases unifamiliars, quan es fa fosc i fins les 21 hores, per delinqüents de fora de la comarca. És per això i, amb la previsió que aquesta situació pugui repetir-se enguany, des del Cos de Mossos d’Esquadra, en coordinació amb el cos de Guàrdia Municipal, s'ha iniciat un dispositiu de prevenció d’aquest tipus de robatoris que consisteix, entre d’altres accions, en la realització de controls policials de pas a les carreteres i l’increment del patrullatge especialment amb agents de paisà a l’interior de les poblacions. Pel que fa al nostre cos de Guàrdies s'han establert punts estàtics de control a les principals entrades de nuclis urbans en aquests horaris i de forma alterna, tenint en compte les competències i les possibilitats d'actuació del mateix.

Des del Cos de Mossos d'Esquadra ens han tramés els díptics i cartells amb consells de seguretat que poden ser d’utilitat per prevenir els robatoris a casa que adjuntem.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 19:11

Imatges