Convocatòria de voluntaris per a la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

Divendres, 14 de juliol de 2023 a les 11:00

El proper dilluns 17 de juliol es farà la primera reunió informativa per a totes aquelles persones que vulguin donar un cop de mà com a voluntaris per la Festa Major.

La Festa Major de Sant Salvador de Guardiola és una de les festivitats més importants del municipi. L'objectiu d'aquesta convocatòria és convidar a tota la comunitat a donar un cop de mà i participar activament en l'organització i el desenvolupament de les activitats festives, sobretot en la realització, suport i servei d'àpats i el Bar Municipal.

Per tal de coordinar les tasques i informar els interessats sobre les diferents opcions de voluntariat disponibles, s'ha programat una reunió que tindrà lloc el pròxim dilluns 17 de juliol a les 19.30 h. Aquesta trobada es farà a La Sala (carrer de la Creu 8).

Durant la reunió, es donarà a conèixer el programa de la Festa Major de Sant Salvador, així com les activitats i els esdeveniments que necessiten suport voluntari. En aquest cas s'explicaran les tasques pendents d'assignar al voluntariat.

L'Ajuntament anima a totes les persones interessades a participar com a voluntaris, ja sigui perquè vulguin contribuir al municipi o simplement per gaudir de l'experiència d'organitzar una festivitat tan important. No es requereix experiència prèvia, ja que hi ha tasques per a tothom, des de l'atenció al públic fins a la col·laboració en l'organització dels actes culturals i esportius. Pel que fa a l'edat es demana que siguin majors de 14 anys.

Per a aquells que no puguin assistir a la reunió, però que vulguin ser voluntaris, us podeu posar en contacte per correu electrònic i així manifestar el seu interès i rebre més informació.

Amb aquesta convocatòria de voluntaris, s'espera comptar amb la col·laboració de la ciutadania per aconseguir una Festa Major de Sant Salvador de Guardiola inoblidable. Aquesta és una oportunitat única per a tots els veïns de participar activament en les activitats festives i enfortir els llaços entre nosaltres, fomentant el sentit de pertinença i orgull de poble.

Per a més informació sobre la convocatòria de voluntaris o per a posar-se en contacte amb l'organització, es pot enviar un correu electrònic ssg.cultura@diba.cat.

Darrera actualització: 14.07.2023 | 11:05