Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 00:00

Avançar cap a la neutralitat climàtica representa la gran oportunitat empresarial dels propers anys. Els Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic són el primer pas per fer-ho possible. Amb ells podràs identificar oportunitats d'innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l'empresa respecte l'emergència climàtica.

Les empreses beneficiàries podran desenvolupar les següents actuacions:

➡ Una diagnosi ambiental i un full de ruta tecnològic.
➡ Un informe personalitzat per incorporar o desenvolupar tecnologies verdes, a partir de validacions, assajos o testatges.
➡ Definir una estratègia en sostenibilitat.
➡ Un pla d'acció i recomanacions per a la mitigació o adaptació al canvi climàtic.

➡ Ajut màxim de 8.000 euros.

Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Prepara't per sol·licitar el teu cupó consultant la documentació relacionada.

La convocatòria dels Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic és oberta. Presenta la teva sol·licitud abans del 15 de novembre o abans de l'exhauriment del pressupost.

* Aquesta línia de cupons forma part del Programa ProACCIÓ Green i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 11.07.2022 | 09:23