El bon temps acompanya als 123 participants de la Marxa Nòrdica Per a Tothom celebrada a Sant Salvador de Guardiola

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 13:00

El municipi va tornar a esdevenir un epicentre esportiu familiar el passat diumenge 14 de maig. L’àrea d’esports, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha dut el “circuit de caminades de marxa nòrdica per a tothom” a Sant Salvador. Un certamen que ha comptat amb la participació de 123 esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, així com també alguns veïns i veïnes.

El circuit, que fa parada a 9 municipis catalans, es tracta d’una activitat no competitiva i a l’abast de totes i tots. S’adreça a les persones de més de 6 anys que vulguin gaudir d’una matinal de diumenge realitzant activitat física d’intensitat moderada, en companyia de família o amistats. 

El recorregut, acompanyat de sol i bon temps malgrat l’episodi generalitzat de pluges, ha sigut planer i apte per a tothom. Els participants han pogut descobrir els entorns de Sant Salvador de Guardiola tot travessant pistes forestals envoltades de boscos. També ha despertat l’interès dels participants les cabanes de pedra seca i les panoràmiques de la muntanya de Montserrat.

A tot això, la marxa va comptar amb una campanya solidària de recollida d’aliments i productes de primera necessitat. 

Des de l’Ajuntament celebrem que iniciatives que tenen en compte l’esport, la salut, la cultura i la solidaritat facin parada a Sant Salvador de Guardiola.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 15:02