El Casal de Joves organitza la primera Festa de Can Sansa

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 00:00

El 29 d'octubre es duran a terme tot un seguit d'activitats amb l'objectiu de donar visibilitat a l'equipament destinat al col·lectiu jove del municipi: el Casal de Joves Can Sansa.

Els actes començaran a les 4 de la tarda a l'espai situat entre el Casal i el pavelló, al costat del "work-out". S'iniciarà amb les portes obertes de Can Sansa, on tothom podrà visitar les instal·lacions i poder jugar a jocs de taula, fer ús de la PlayStation 4 o els ordinadors, entre d'altres. A més, coincidint amb aquesta obertura, s'instal·larà una caixa on tots els visitants podran col·laborar amb el Banc d'aliments dipositant menjar, especialment oli d'oliva i gira-sol, llet, llegums, llaunes de tonyina...

A l'exterior, al voltant de les 5, es farà una xocolatada amb una cuina solar. Una activitat emmarcada dins la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021 i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Cap a les 6 de la tarda, també a l'exterior, hi haurà un concert de versions amb el grup de rumba solsoní "The Velcros". S'acabarà la jornada amb una traca a les 8 del vespre. Durant tota la festa, hi haurà música ambient i una barra amb begudes i menjar a càrrec de l'entitat juvenil Esplai Merlot.

Aquesta festa, que vol donar a conèixer a tota la població l'equipament jove, coincideix amb el segon aniversari de les obres que van convertir els antics vestuaris de futbol en aquest espai.

Per a més informació o inscriure's a la festa hi ha el correu ssg.joventut@diba.cat o el telèfon 661 513 572.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 16:40