El concert de final de curs dels ESPICCATS de l'Escola Montserrat ha estat tot un èxit

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 00:00

Avui al matí, l'alcaldessa ha assistit al Concert de Final de Curs dels ESPICCATS de l'Escola Montserrat. També han pogut gaudir de l'espectacle, companys i companyes d'altres cursos de l'escola i les mares i els pares dels alumnes actuants.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2018-2019 quan un veí del municipi va fer una donació per poder adquirir instruments de corda i d'aquesta manera fomentar la música amb els més petits (violins, violes i violoncels).

Avui, el projecte, és finançat en gran part des de l'Ajuntament amb la contractació de docents que imparteixen les classes de música. La seva coordinació es fa juntament amb l'Escola Montserrat i amb l'AMPA (qui també assumeix una part del cost).

Un projecte destinat a les alumnes i als alumnes de 3r A i B i 4t de l'escola, els quals s'inicien a la tècnica de l'Spiccato (en italià, participi passat de spiccare, "separar"). Una tècnica d'interpretació musical que consisteix a desplaçar l'arc per la corda fent petits salts, rebotant lleugerament sobre aquesta.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 16:43

Imatges