El Pla de Mandat 2020-2023 s'aprova per Junta de Govern

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

Avui, dia 10 de desembre de 2020, s’ha aprovat per part de la Junta de Govern local el Pla d’Actuació Municipal per aquesta legislatura.

Aquest document neix a partir de la voluntat de l’Equip de Govern i del Grup municipal Sumem de fer saber a tots als veïns i veïnes quins son els nostres objectius i finalitats durant el període que estarem al govern municipal i les estratègies a seguir, així com també per millorar la transparència de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola en aquest aspecte. Amb la visió de canvi amb en les polítiques municipals del poble des de la transversalitat i l’obertura de l’administració al municipi amb la qual ens vam presentar, vam demanar un recurs tècnic a la Diputació de Barcelona per tal de poder treballar en les línies d’actuació i definir els projectes en un únic document públic per a tots els veïns i veïnes del municipi.

La nostra intenció era poder obrir un procés participatiu perquè tots els veïns i veïnes del municipi poguessin dir-hi la seva i, així elaborar un projecte més cohesionat i recollint la voluntat de tothom. Degut a la pandèmia i les restriccions de moviment i de reunió, no ha sigut possible, no obstant, nosaltres hem seguit treballant en el projecte i hem elaborat aquest Pla de Mandat, el qual no és rígid i es podrà anar transformant durant aquest temps en funció de les necessitats que s’observin al nostre municipi així com també amb les opinions i propostes de la ciutadania.

A nosaltres, com a Ajuntament, ens permetrà saber on estem i on volem arribar al final de la legislatura i, alhora, també serà un document de consulta per la ciutadania, en el qual podreu consultar què s'ha fet, què s'està fent i què queda per fer.

Desitgem que ens sigui un document d’utilitat i transparència per seguir treballant pel nostre municipi.

Missió

La missió de l’Ajuntament és governar i vetllar per satisfer les necessitats dels veïns i veïnes mitjançant la prestació d’uns serveis públics de qualitat, gestionats de forma consensuada i participativa, que millorin les condicions de vida de tota la ciutadania i facin un poble més igualitari, integrador i sostenible.

Visió

La visió de l’Ajuntament és fer de Sant Salvador de Guardiola un poble participatiu i dinàmic social, cultural i esportivament, amb consciència verda i sostenible, generador d’un sentiment de pertinença i de cohesió entre totes les persones i col·lectius que hi conviuen.

Valors

 1. Cohesió
 2. Transparència
 3. Participació
 4. Coherència
 5. Integritat
 6. Igualtat
 7. Equitat
 8. Sostenibilitat
 9. Innovació
 10. Proximitat

El Pla de Mandat es divideix en 5 objectius estratègics:

 1. Millorar el benestar de les persones i la igualtat d’oportunitats per a tothom
 2. Afavorir la cohesió territorial amb uns equipaments, serveis i mobilitat de qualitat
 3. Promoure el teixit associatiu i la vida sociocultural del municipi
 4. Contribuir a una major sostenibilitat i respecte al medi ambient
 5. Esdevenir una administració oberta, transparent i participativa

Aquests objectius estratègics estan dividits en diferents Objectius Específics, els quals es composen per diverses actuacions concretes per tal d’acomplir-los. Podreu trobar tota la informació al Document PDF que s’adjunta així com també a la pàgina web creada per poder-ne fer el seguiment:  https://plans-santsalvadordeguardiola.diba.cat/

També el podreu trobar a la pàgina web de l’Ajuntament, a Destacats i a la pestanya de Govern Obert no nova creació.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 19:35