EL POC ÚS DEL BUS EN FESTIUS EN QÜESTIONA EL SERVEI

Divendres, 30 de juny de 2017 a les 00:00

El servei de bus Guardiola-Manresa-Guardiola ha d’augmentar els usuaris per garantir la viabilitat del servei a mig i llarg termini

Un any després de l’ampliació de la freqüència de trajectes entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa, els resultats no són satisfactoris. Aquesta és la valoració que n'extreu l’Ajuntament de les dades d’ús d’aquest servei durant els diumenges i dies festius.

Unes dades que qüestionen la viabilitat dels trajectes en diumenges i festius, i, tot i que a curt termini no es planteja de retirar-los o modificar-los, sí que en qüestiona la continuïtat a llarg termini. Per això des de l’Ajuntament s’anima als veïns a fer ús d’aquest servei ampliat que es va instaurar fa poc més d’un any precisament a demanda de molts usuaris que reclamaven millors connexions amb transport públic per anar i venir de Manresa.

Un any de l’ampliació de freqüència de trajectes

Al març de 2016 l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola aconseguia que la Direcció General de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya donés llum verda a l’ampliació d’expedicions entre el poble i Manresa. Una mesura que feia dos anys que el consistori demanava, a petició de molts veïns del poble. En concret, els nous trajectes es van ampliar a cada hora entre les 17h i les 21h sortint des de l’estació de autobusos de Manresa; i a cada hora entres les 17:30h i les 21:30h des de l’avinguda de la Generalitat de Sant Salvador de Guardiola. El trajecte enllaça diferents nuclis del municipi com Salelles, el Calvet i Guardiola, amb Manresa, on es fa parada a la Renfe perquè els usuaris puguin enllaçar amb el tren.

Darrera actualització: 30.06.2017 | 09:46