Els veïns de Sant Salvador donen un sí majoritari a tenir càmeres de vigilància

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

 

 

Amb un total de 423 vots emesos, el 90% dels participants s'ha posicionat a favor de la implantació de les càmeres de seguretat a les entrades del municipi.

Els veïns i veïnes del pobler s'han pronunciat de manera rotunda a favor de tenir càmeres de vigilància i lectores de matrícules als accessos del municipi com a mesura de seguretat i dissuasiva, davant diverses onades de robatoris que s'han anat produint.

Per tant, la voluntat és tirar endavant la implantació de les càmeres, que ara queda supeditada al conveni abans esmentat amb Mossos. L'Ajuntament no disposa d'un estudi previ i, per tant, no sap quantes caldrà posar-ne ni els llocs concrets, «ja que ha de ser el mateix cos de Mossos d'Esquadra qui ens ho digui, i nosaltres ho costejarem. I és molt probable que sigui una implantació progressiva, ja que tenim un municipi amb molts nuclis i, per tant, amb moltes entrades». Es tractaria de càmeres de captura d'imatges de matrícules de vehicles, que serien utilitzades pels cossos de seguretat per prevenir i investigar la comissió de delictes.

Darrera actualització: 17.02.2020 | 10:27