Finalitza l'obra de clavegueram a la plaça del Pi al Calvet de Sant Salvador de Guardiola

Dijous, 10 d'agost de 2023 a les 11:00

Les obres iniciades al mes de maig posen solució a l'acumulació d'aigua en èpoques de pluges en aquest indret de l'urbanització.

La plaça del Pi de Sant Salvador de Guardiola, ubicada a la urbanització del Calvet, presentava un problema de drenatge de les aigües pluvials, que provocava que en períodes de pluja intensa, l'espai quedés inundat. 

Amb l'objectiu de solucionar aquest inconvenient, Aigües de Manresa i l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola van iniciar el mes de maig una obra que va finalitzar al juliol. Els treballs estan emmarcats dins el Pla Director de clavegueram de la urbanització del Calvet.

L'obra ha estat executada per Vilà Vila amb un pressupost de 96.399,73 euros. Els treballs han consistit a situar sis embornals de tipus bústia (d'alta capacitat) als carrers Pau Casals, Sant Marc, Calvet, avinguda Joan Carles I i al punt baix de la plaça del Pi.

Els embornals absorbeixen l'aigua que baixa superficialment dels carrers que conflueixen a la plaça, i aquests la canalitzen cap a un col·lector que aboca l'aigua a la riera de Cornet.

Darrera actualització: 10.08.2023 | 13:16