Han finalitzat els treballs de millora de camins i carrers de ca l’Esteve i el Calvet respectivament

Dimarts, 19 de gener de 2021 a les 00:00

La setmana passada van finalitzar els treballs de millora d’alguns carrers i alguns camins tan del Calvet com de la urbanització de ca l’Esteve.

Per a realitzar aquestes obres de millora a la urbanització de Ca l'Esteve, l’Ajuntament ha treballat en conjunt amb l’AAVV de ca l’Esteve per poder amortitzar la maquinària necessària per l’arranjament i per totes dues bandes s’ha hagut de dipositar un import elevat per a fer-ho possible i poder donar una cara nova a tots aquells camins que ho precisaven.

Pel què fa al Calvet, s’han instal·lat seccions transversals d'asfalt en alguns carrers, sobretot a la Plaça del Pi i als carrers adjacents, per tal d'intentar evitar els excessos de velocitat i  les carreres que es produeixen a la zona. Aquestes seccions s'han instal·lat d’asfalt i no pas de plàstic doncs s'ha pogut comprovar que els segons son més agressius per als cotxes i el que es busca evitar son aquelles actituds o actuacions incíviques no causar problemàtica als vehicles que hi circulin.   

Darrera actualització: 19.01.2021 | 12:04

Imatges

calvet 2 ca l'esteve 1 ca l'esteve 2