IMAGINACIÓ I DISBAUXA AL CARNESTOLTES

Dilluns, 27 de febrer de 2017 a les 12:05

Sant Salvador de Guardiola va viure dissabte una animada festa de Carnestoltes. Consulteu la galeria de fotos al facebook!

Sant Salvador de Guardiola va viure dissabte una animada festa de Carnestoltes amb la participació d'una quinzena de comparses que, afegides als petits grups i les caracteritzacions individuals, van fer sortir al carrer a l'entorn de 400 persones. La celebració de la festa va arrencar amb la rua, amenitzada incansablement pels grups Batoka'm i Tokem x Tu pels carrers del nucli antic, amb destí final al pavelló poliesportiu municipal. Un berenar popular va donar la benvinguda als participants de la cercavila.

Enguany la imaginació a l'hora de confeccionar les disfresses ha tornat a ser el tret distintiu de la festa. Des d'una calçotada amb graelles i pots de salsa incloses a la comparsa, a uns guerrers culinaris japonesos, passant per una colla de vehicles d'autoxocs, una tempesta de llamps i trons, un gran eixam de rat-penats, emoticones del whatsapp, una comitiva de ball de màscares... i tantes altres caracteritzacions que van omplir els carrers del poble fins el pavelló municipal, on els més petits van poder gaudir d'animació infantil per fer passar els nervis previs a l'entrega dels guardons del concurs de disfresses que l'ajuntament convoca en el marc de la festa.

Els premiats infantils van ser uns petits aviadors, dos personatges de la saga de Harry Potter i el primer premi va anar a parar a un parell de nens que simulaven un cos cap per avall. Les caracteritzacions de les tres bessones amb la bruixa avorrida, la rateta que escombrava l'escaleta i la parella del fantasma de l'òpera es van endur respectivament el primer, segon i tercer premi de la categoria d'adults del concurs d'aquest 2017.

Pel que fa a les comparses, el primer premi va ser per al grup dels 'Rat-penats', seguida dels “Autolocos” i de la comparsa dels “Japimiles senshi”, totes elles caracteritzades per la gran imaginació i laboriositat de les disfresses.

Després de l'entrega dels premis, la festa va continuar amb el ball de Carnestoltes, a càrrec dels Beach Party, que també van encarregar-se de l'animació infantil.

Al compte de facebook de l'Ajuntament hi trobareu la galeria de fotos de la rua i la festa al pavelló.

 

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:14