Informació rellevant sobre les Eleccions al Parlament 14F

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

S'ha canviat la ubicació d'un dels col·legis electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Es tracta d’una mesura per garantir la seguretat i prevenció arran de la pandèmia, amb espais més grans, diferents accessos d’entrada i sortida i amb ventilació constant i adequada. El col·legi electoral ubicat tradicionalment al CEIP Montserrat es trasllada al Pavelló Municipal. En canvi, l'ubicat a la Sala Polivalent de la Masia del Calvet es manté al mateix lloc. 

Tots els vilatans amb dret a vot rebran la targeta censal amb la informació actualitzada de les meses electorals.

Mesures de seguretat

L’Ajuntament ha treballat amb els protocols de la Generalitat per garantir uns espais electorals segurs.

Els punts d’accés i de sortida seran independents per evitar el creuament de persones, i les cues d’espera es faran a l’exterior, respectant la distància d’1,5 metres. A l’interior, es garantirà un espai d’1,5 metres entre els electors, entre els membres de les meses i hi haurà un límit de meses dins el col·legi electoral, que també estaran a dos metres de distància. Tots els espais comptaran amb punts dispensadors de gel hidroalcohòlic i es netejarà i desinfectarà l’espai abans, durant i després del seu ús el dia de la votació.

S’aconsella dur el sobre amb la papereta ja preparat des de casa i així reduir el temps d’estada al col·legi electoral  i minimitzar el risc de contagi, així com també es recorda l'ús obligatori de mascareta. 

Horaris recomanats de votació

  • 9 a 12 hores: Persones vulnerables i de risc
  • 12 a 19 hores: Resta de la ciutadania
  • 19 a 20 hores: Persones en quarantena o amb Covid. 

 

Darrera actualització: 08.02.2021 | 13:34