Inscripcions obertes per l’Aula Socioeducativa: classes de reforç gratuïtes per alumnes d’ESO

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 01:00

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament aposta per un projecte que consisteix en facilitar, de forma gratuïta, classes de repàs per tots aquells estudiants d’ESO residents a Sant Salvador de Guardiola que ho sol·licitin. 

L’Aula Socioeducativa es desenvolupa al Casal de Joves Can Sansa, un espai que garanteix la confortabilitat i el material necessari per poder fer els deures i estudiar tranquil·lament. A més, el reforç escolar compta amb una tutora de la Fundació La Xarranca i la supervisió del dinamitzador de joventut. 

L’aula iniciarà l’activitat el proper dijous 6 d’octubre i tindrà una durada de 8 mesos, fins l’últim dijous de maig. A diferència de l’any passat, les classes es faran únicament els dijous però durant el doble de temps: de les 17h fins les 20h. Tot i això, recordem que Can Sansa resta obert a tots i totes les estudiants de 12 a 30 anys que vulguin fer-ne ús, independentment de l’Aula Socioeducativa. 

Com dèiem, les inscripcions ja estan obertes fins el 30 de setembre. Us podeu apuntar, indicant el nom i l’edat de l’alumne, de les següents formes:

  • Enviant un WhatsApp al 661 513 572
  • Enviant un correu electrònic a ssg.joventut@diba.cat
  • Presencialment, a l’Ajuntament de dilluns a dimecres de 10 a 15h, o a Can Sansa, els dijous i divendres de 15 a 20h.

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 15:17