Ja s'ha obert el període per inscriure's a la Rua de Carnestoltes de Sant Salvador de Guardiola

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

El concurs se celebrarà el dissabte 25 de febrer al vespre al Pavelló Municipal, un cop finalitzi la rua, i lliurarà cinc premis en les categories de millor comparsa-entitat, carrossa, idea original, i els premis individual-parella en categoria infantil i adults. Les persones o entitats del municipi interessades a participar poden enviar un correu electrònic a ssg.cultura@diba.cat.

Sant Salvador de Guardiola celebrarà el dissabte 25 de febrer el seu tradicional Carnaval, que comptarà amb el certamen que premia l’art efímer col·lectiu de la Rua de Carnestoltes. Al concurs poden participar-hi totes aquelles persones o entitats que ho desitgin. Per a registrar la sol·licitud de participació cal enviar un correu a ssg.cultura@diba.cat fins al 22 de febrer, on s'haurà d'aportar l'annex 1 i 2 (adjunts a la notícia). El lliurament de premis es durà a terme el mateix dissabte, en finalitzar la rua, al Pavelló Municipal d’Esports, on també tindrà lloc el lluïment de cada comparsa i la deliberació del jurat, que atorgarà cinc premis: a la millor comparsa, que rebrà 200 euros; a la millor carrossa, que en rebrà 150 euros; la idea més original que rebrà un xec regal per valor de 100 euros; i dos premis en categoria individual (o parella) en categoria adulta i infantil que rebran un xec regal per valor de 75 euros cadascun. Es recorda que per optar als premis, cal estar degudament inscrit al concurs.

La rua de Carnaval, que se celebrarà el dissabte 25 de febrer, començarà a les 17:00 de la tarda amb la concentració de comparses a l’avinguda de la Generalitat i farà el seu recorregut pel carrer de la Creu, de Dalt, Major, les Alzines, Moreneta i fins a arribar al Pavelló Municipal d’Esports. Un cop arribats, es portarà a terme l’exhibició de disfresses i el Ball de Carnaval amb el concert “La Gran Festa” a càrrec del grup musical Els Salats. Tot seguit hi haurà el lliurament de premis del concurs de comparses.

Pel que fa al recorregut es pot veure modificat per les obres que actualment s'estan portant a terme al llarg del carrer de la Creu i de Dalt, en cas que hi hagi una modificació del recorregut s'anunciarà a través de les xarxes socials i amb una notícia al web municipal.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 11:34