La disbauxa torna a Sant Salvador de Guardiola per celebrar el Carnaval

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquest passat dissabte s’ha celebrat el Carnaval de Sant Salvador de Guardiola, que ha comptat amb una Rua de Carnaval, la desfilada de disfresses amb el lliurament dels premis a les comparses i carrosses i una animació infantil. En total han participat prop de 200 persones i 2 carrosses.

El passat 25 de febrer, Sant Salvador de Guardiola va celebrar la seva festa de Carnestoltes amb èxit de participació popular i diverses activitats per a totes les edats.

La jornada s’inicià amb la Rua de Carnaval, que va ser amenitzada per la Companyia de Robert Gobern que va fer ballar i gaudir a tot el públic pels carrers de la vila tot lluint les seves vestimentes temàtiques. Tot seguit, arribats al Pavelló Municipal, va ser torn de la desfilada de disfresses. Aquesta mostra va tenir una vintena de grups, colles i comparses inscrites amb gairebé 130 persones participants que es van disputar els premis del concurs:

  • Premi millor disfressa infantil (individual o parella) – El Robot
  • Premi millor disfressa adult (individual o parella) – Els Pirates del Carib
  • Premi millor comparsa – “Había una vez un circo”
  • Premi millor carrossa – Fira d’Abril a Guardiola
  • Premi disfressa més original – El màgic d’Oz

A continuació es va fer entrega dels premis del concurs de la mà de l’alcaldessa Georgina Mercadal, la qual va posar èmfasi en la gran qualitat de moltes de les disfresses presentades, i la dificultat afegida al jurat per poder deliberar.

Finalment, la jornada es va tancar amb l’espectacle UNA GRAN FESTA, a càrrec del grup Els Salats amb cançons i balls aptes per a tothom que van fer gaudir a grans i petits.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 13:15