La guardiolenca Meritxell Ferré competirà al Mundial Júnior de Natació Artística

Dilluns, 22 d'agost de 2022 a les 13:00

Un campionat que es disputa a partir de demà a la ciutat canadenca del Quebec. Ferré està convocada amb l’equip estatal de Natació Artística en un mundial que finalitza el proper dissabte 27 d’agost.

La nedadora d'elit de Sant Salvador de Guardiola va iniciar-se en la disciplina de la Natació Artística la temporada 14-15 a Manresa, al Club Natació Minorisa. Equip on va desenvolupar tota l’etapa de benjamí i els dos primers anys d’aleví.

Al juliol de 2017, Ferré es va classificar en primer lloc de la seva edat en la modalitat de figures al Campionat d’Espanya Promoció. Va ser a partir del setembre del mateix any, el 2017, que forma part del CN Sabadell, club amb el que ha experimentat una progressió ascendent aconseguint títols com el campionat de Catalunya i Espanya en categoria d’aleví, en modalitats diverses com solo, duet i figures. També ha aconseguit el podi en modalitats d’equip i combo. Totes aquestes fites li van servir per poder participar al Russian Matryoshka, a Rússia, l’any 2018.

Durant els tres anys de categoria infantil ha assolit podis i posicions capdavanteres, obtenint medalles en totes les modalitats de la disciplina. Això li ha permès encapçalar el rànquing estatal de figures aconseguides per nedadores de la seva edat. De fet, durant les últimes tres temporades ha sigut convocada assíduament a les convocatòries de la Selecció Infantil i Júnior per a la participació en campionats internacionals.

Per posar exemples, l’estiu de 2021 va anar convocada amb la selecció estatal a la Copa Mediterrània i el Campionat Europeu Infantil de Rijeka (Croàcia), on va obtenir el sotscampionat en les modalitats d’equip i combo, a més de la primera posició com a reserva del Duet. L’assoliment més recent ha sigut la medalla d’or en les modalitats d’equip lliure i equip tècnic al Campionat d’Europa Júnior celebrat el passat juliol a Alacant.

Amb aquesta medalla, Ferré apunta alt en la seva primera temporada com a nedadora junior. Des de Sant Salvador de Guardiola li volem desitjar molta força pel Mundial que comença demà i sort i encerts per la seva carrera esportiva.

Darrera actualització: 22.08.2022 | 16:42