La guardiolenca Meritxell Ferré guanya un or i dues plates al Mundial Júnior de Natació Artística

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 13:00

Ferré va anar convocada amb l’equip estatal de Natació Artística en un mundial que es va disputar a finals d’agost al Quebec, Canadà.

Allà va aconseguir tres metalls: una medalla d’or que l’acredita com a campiona del món en “equip lliure” i dues de plata com a sots campiona en “combo” i “equip tècnic”.

De fet, durant les últimes tres temporades, Ferré ha sigut convocada assíduament a les convocatòries de la Selecció Infantil i Júnior per a la participació en campionats internacionals.

La nedadora d'elit de Sant Salvador de Guardiola va iniciar-se en la disciplina de la Natació Artística la temporada 2014-2015 a Manresa, al Club Natació Minorisa. Durant els tres anys de categoria infantil va anar assolint podis i posicions capdavanteres, obtenint medalles en totes les modalitats de la disciplina. Això li ha permès encapçalar el rànquing estatal de figures aconseguides per nedadores de la seva edat.  Abans de les tres medalles del mundial, la Txell ja havia aconseguit la medalla d’or en les modalitats d’equip lliure i equip tècnic al Campionat d’Europa Júnior celebrat el passat juliol a Alacant.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 14:25