La jornada anual del polígon de Salelles homenatja les empreses amb 25 anys d'activitat econòmica

Dijous, 1 de febrer de 2024 a les 12:00

Dimarts 30 de gener va tenir lloc, a l'espai polivalent de La Sala, la trobada anual d'empreses del polígon industrial de Salelles, que compta amb una quarantena d'empreses instal·lades.

La jornada empresarial és organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració d'AEPSAL, l'Associació d'empresaris del polígon. Va disposar de la presència d'Eurecat i d'Apintel que van presentar els seus respectius projectes d'interès per a les empreses.

Les intervencions es van centrar en la millora de la competitivitat a través de la utilització de la intel·ligència artificial i les possibles solucions a la manca de cobertura mòbil al polígon. Així mateix, AEPSAL va donar a conèixer les novetats entorn de la gestió de l'Associació i va anunciar un nou impuls de dinamització de la seva activitat.

La jornada va finalitzar amb el lliurament dels guardons a les empreses amb 25 anys o més de presència al polígon de Salelles. Un acte que reconeix la fidelitat de les primeres empreses que van iniciar la seva activitat econòmica a Sant Salvador de Guardiola.

Darrera actualització: 02.02.2024 | 12:35