La millora de les instal·lacions esportives és l’opció guanyadora dels Pressupostos Participatius de Sant Salvador de Guardiola

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 00:00

Els Guardiolencs i Guardiolenques han decidit que els 15.000 euros corresponents als pressupostos participatius de Sant Salvador de Guardiola per aquest any 2021 es destinin a la millora de les instal·lacions esportives, actuació que inclou l’arranjament dels vestuaris del pavelló, la instal·lació de seients a les grades del camp de futbol i un parc de barres. Aquesta és la proposta guanyadora amb 66 vots, per davant de la proposta de l’escola Montserrat i la relació amb l’entorn natural del municipi (52 vots) i una àrea d’autocaravanes i camper (30 vots). En total s’han emès 148 vots amb una participació del 5,3%.

El recompte s’ha fet aquest dilluns 31 de maig a la sala de plens de l’Ajuntament amb la presència dels membres del Consell de la Vila, un òrgan municipal que va guanyant importància al municipi tal i com expressa l’alcaldessa i regidora de participació ciutadana, Georgina Mercadal, qui mostra la seva intenció de seguir promovent aquets organisme i la participació activa dels veïns i veïnes en la presa de decisions que afectin al municipi. De fet, el mateix Consell va ésser qui va escollir les tres propostes provisionals que es portarien a votació d’entre les set opcions que veïns, veïnes i entitats havien posat sobre la taula a través dels diversos mitjans posats a l’abast.

El compromís de l’Ajuntament és executar les tres actuacions que engloben la proposta guanyadora abans d’acabar l’any.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 20:36