LA REVETLLA DE SANT JOAN

Dilluns, 26 de juny de 2017 a les 00:00

L'arribada de la Flama del Canigó ha iniciat la festa.

Galeria de fotos disponible al facebook de l'Ajuntament!

A Sant Salvador de Guardiola la nit més curta de l'any ha començat amb l'encesa de la foguera de Sant Joan a l'exterior del pavelló poliesportiu. Un foc que s'ha encès amb la Flama del Canigó que han portat corredors locals fent relleus des de Salelles a través de la carretera vella d'Igualada. Malgrat la calor han estat una quinzena els valents que s'han atrevit a superar aquest repte. L'últim tram, ja dins del poble, estava reservat als atletes més petits, que han portat la flama fins l'Ajuntament on ha estat rebuda per l'alcalde, regidors i públic en general. Les associacions de veïns del Calvet i de Salelles, a més del Cercle Cultural La Guíxola i els Amics del Retaule de Salelles han pogut recollir el seu propi fanalet de Sant Joan.

Ja al vespre no ha faltat el tradicional sopar popular de carmanyola amb acompanyament musical a la zona exterior del pavelló municipal. A la pista Francesc Andreu Álvarez del Calvet també hi ha hagut revetlla popular això sí, sense foguera.

Fins aquest dia 24 al vespre podeu participar al concurs d'Instagram de Sant Joan. Per participar-hi només farà falta fer-se seguidor del compte oficial d'Instagram de l'Ajuntament i penjar a la popular xarxa social una fotografia relacionada amb la Flama del Canigó, amb l'etiqueta #Guardiolateflama. El guanyador del concurs, que es coneixerà el 26 de juny, rebrà com a premi un lot de productes de proximitat i que la seva foto sigui la imatge del cartell de Sant Joan de l'any vinent.

Agraïm a tothom la comprensió pel que fa a les mesures respecte l'ús de la pirotècnia. 

Darrera actualització: 29.06.2017 | 10:13