L’Agenda (Novembre-desembre) i el programa de Nadal d’enguany de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ja estan disponibles

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 12:00

Aquest any s’ha editat un programa doble amb l’agenda i programa de Nadal. Com en cada edició el rebreu pròximament a casa vostra en format paper i també el trobareu en diferents comerços locals

Ja es pot consultar el programa de l’Agenda de novembre-desembre i el programa de Nadal adjunts a aquesta notícia, breument rebreu el doble programa en paper a casa vostra. Esperem que gaudiu de les diferents activitats i propostes que s’han programat.

Recordem que si es volen fer arribar activitats i propostes per a la propera agenda, s'ha d'enviar un correu electrònic a ssg.ajuntament@diba.cat dins els terminis corresponents per poder ser inclòs. A més totes les activitats estan subjectes al compliment de les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT de la Generalitat de Catalunya i a modificacions degut a canvis d’última hora posteriors a la realització d’aquesta agenda. És obligatori l’ús de mascareta en espais interiors, i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat en espais exteriors. Cal abstenir-se d’assistir als actes si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19.
L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola no es fa responsable dels possibles canvis de programació, ni dels continguts que organitzen altres entitats.

 

Darrera actualització: 08.03.2022 | 10:56