L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola arrenca una campanya per donar suport als comerços i serveis del municipi mitjançant una campanya de promoció del consum local

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 00:00

La campanya de promoció amb el lema “Viu Sant Salvador de Guardiola, regala d’aquí, regala de casa” és el resultat del treball conjunt entre l’ajuntament i els comerços i serveis del municipi, per donar suport a l’activitat econòmica local i al teixit productiu. Es compleix així amb l’acció de promoció i foment del consum local inclosa al Pla de xoc per fer front a la crisi sanitària i econòmica produïda per la covid-19. Un pla aprovat per unanimitat de tots els grups polítics.

El contingut de la campanya està organitzat per blocs temàtics (patrimoni, autèntic, benestar, ecològic i de natura) i l’oferta de productes i serveis es presenta amb el format de paquets regal i propostes variades per oferir un ventall de possibilitats a tots els públics. L’ajuntament ha definit el contingut dels paquets regal conjuntament amb les persones responsables de cada comerç i establiment adherit a la campanya. Aquests paquets estan disponibles a la web municipal cutt.ly/paquetsregal i es promocionaran online.

Darrera actualització: 27.09.2020 | 11:10