L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional i un vermut popular

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 00:00

La Diada Nacional de Catalunya es celebrarà a Sant Salvador de Guardiola amb un nou format, serà el proper 11 de setembre a les dotze del migdia amb un acte institucional al Parc del Patufet.

Enguany per celebrar la Diada Nacional de Catalunya s’ha programat un acte institucional que tindrà lloc el proper 11 de setembre al migdia. Aquest esdeveniment, que destaca la importància històrica i cultural de la nostra nació, es celebrarà amb un acte institucional que es durà a terme al Parc del Patufet, recuperant un espai emblemàtic de la nostra localitat que ofereix un entorn tranquil i acollidor.

La cerimònia està programada per a les dotze del migdia i inclourà diversos elements significatius per commemorar aquesta data tan especial per a Catalunya. L'acte institucional comptarà amb la lectura del manifest oficial per part de l'alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Anna Llobet i Solé, i altres membres destacats de l'Ajuntament. Aquest manifest destacarà la importància de la Diada Nacional de Catalunya com a símbol d'identitat, cultura i unitat per a tots els catalans.

Després de la cerimònia, tots els assistents estan convidats a gaudir d'un petit piscolabis gratuït, una oportunitat per socialitzar i compartir moments agradables amb altres membres de la comunitat.

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola anima a tots els ciutadans a unir-se a aquesta celebració de la nostra cultura i història, fent de la Diada Nacional de Catalunya un moment de comunitat i reflexió. Esperem veure-us el proper 11 de setembre al Parc del Patufet per a aquesta commemoració especial.

Darrera actualització: 05.09.2023 | 13:05