L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ofereix classes de reforç escolar i suport emocional pels alumnes d’ESO

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 00:00

Sota el nom d’ “Aula Socioeducativa”, aquesta iniciativa vol incidir tant en el reforç escolar com en el suport emocional davant de situacions que es poden derivar de l’estudi, com l'estrés o l’ansietat. A més, l’activitat està totalment subvencionada per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola. Per tant, les inscripcions són gratuïtes. 

Les classes es duen a terme a l’espai del Casal de Joves Can Sansa dos dies a la setmana. Els dimarts, el reforç va dirigit a alumnes de 1r i 2n d’ESO, mentre que dijous està recomanat per a estudiants de 3r i 4t. Les classes seran d’1 hora i 30 minuts, concretament, de les 17h a les 18.30h de la tarda. Les tutories estaran guiades per la Marina Bravo, del CAE i la Fundació Xarranca, acompanyada del Dídac Garcia, dinamitzador de joventut de Sant Salvador de Guardiola. El curs té una durada de 8 mesos: comença el 5 d’octubre i acaba el proper 31 de maig. 

Aquesta iniciativa està impulsada per les àrees de Joventut i Serveis Socials amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’aquest sector de la població en termes d’educació, suport i formació acadèmica obligatòria.

Per apuntar-se cal escriure un correu electrònic a ssg.joventut@diba.cat o enviant un whatsapp (o trucant) al 661 513 572.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 18:30