L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola rep el reconeixement "Administració Oberta 2022"

Dijous, 30 de març de 2023 a les 09:00

El guardó reconeix aquelles administracions públiques que són capdavanteres a Catalunya en la transformació digital i el govern obert en relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Sant Salvador de Guardiola ha aconseguit estar en el TOP 10 d'aquest reconeixement. 

El lliurament dels Reconeixements "Administració Oberta 2022" es van dur a terme ahir, 29 de març, a la Sala Petita del Kursaal de Manresa. L’acte ha comptat amb la participació de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, del president de Localret, Jaume Oliveras i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy. El premi corresponent a l’administració pública del municipi l’ha recollit l’alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Georgina Mercadal.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories en funció del nombre d'habitants i la tipologia de l’administració. El guardó té com a objectiu posar de manifest la feina de les administracions locals i aprendre de les experiències per tal d’impulsar un país digital i obert de forma conjunta. L’equip de l’Administració Oberta de Catalunya ha treballat amb una metodologia pròpia que analitza més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i 41 consells comarcals.

Darrera actualització: 30.03.2023 | 19:46

Imatges