L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola rep el segell Infoparticipa

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 09:00

L'alcaldessa Georgina Mercadal, en representació de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, va recollir ahir el diploma que atorga la ComSET de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que premia els governs locals més transparents de Catalunya.

En el cas de Sant Salvador, la pàgina web municipal ha obtingut un 96,15% dels indicadors establerts, sumant 4 punts respecte a l'any passat, quan va obtenir per primera vegada aquest guardó.

Aquesta certificació que l'atorga la UAB segons la informació que facilita cada ajuntament a través del seu web i que permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos econòmics i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que dona credibilitat i facilita l'accés als ciutadans de la informació pública de l'ajuntament d'una forma senzilla i àgil.

Les dades assolides per l'Ajuntament signifiquen la consolidació del treball per una administració transparent. Per Georgina Mercadal, alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, "l'obtenció d'aquest segell és una mostra de la feina feta des de l'ajuntament i de l'aposta per millorar en matèria de transparència i qualitat de comunicació". Mercadal remarca que "aquest any s'han realitzat canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés i continuï actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia".

Darrera actualització: 30.03.2023 | 19:17