L'Ajuntament dóna impuls al Servei Local d'Ocupació

Dilluns, 7 de de març de 2022 a les 00:00

L’ajuntament ha donat un nou impuls al servei local d’ocupació i manté activa la borsa de feina municipal. Així mateix, realitza la prospecció a les empreses, visitant-les i coneixent de primera mà les seves necessitats i els seus perfils professionals.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament s’encarrega de la intermediació entre les ofertes de feina de les empreses i les persones desocupades o en situació de millora de feina, inscrites a la borsa de treball municipal.

Si ets una empresa i necessites cobrir un lloc de feina, contacte per correu electrònic a ssg. peconomica@diba.cat o truca a l’ajuntament.

Des de l’Ajuntament publicarem l’oferta de feina a la Xarxa Xaloc i buscarem els candidats que reuneixin els requisits sol·licitats. Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un WhatsApp al 690 130 542.

Si busques feina pots enviar el teu CV a ssg. ocupacio@diba.cat o deixar-lo a l’OAC. Ens posarem en contacte amb tu i et donarem d’alta a la borsa de treball. Això et permetrà accedir a les ofertes de feina de la Xarxa Xaloc. A més t’ajudem a millorar la presentació i continguts del teu CV i et donarem eines per afrontar les entrevistes de treball. Per qualsevol dubte podeu amb nosaltres enviant un WhatsApp al 613 02 31 81.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 19:22