L’Ajuntament impulsa diverses accions per commemorar el 25N

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 09:00

Aquesta setmana es repartirà un exemplar del llibre “Som infants. Ens escolteu?” a tot l’alumnat de cicle mitjà i superior de l’Escola Montserrat. Així mateix, el 25 de novembre s’ha programat un espectacle de dansa contemporània de l’Esbart Manresà per reflexionar entorn el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

L’Àrea d'Igualtat i Cultura de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola impulsa dues accions amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. En el marc d’aquesta campanya aquesta setmana es repartirà més de 150 exemplars del llibre-glossari “Som infants. Ens escolteu?” de Natalia Salvo Casaús i il·lustrat per M. Angeles Aznar Medina.

Aquest document publicat per l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, té per objectiu conscienciar als infants de primària, sobre la discriminació i la igualtat de gènere. En el llibre es poden veure fins a 30 conceptes relacionats amb temes de drets humans, discriminació, violència de gènere o igualtat; de manera que queden explicats de forma clara i doni peu a conscienciar sobre aquests fets.

Paral·lelament, el divendres 25 de novembre a les 20.30 h al teatre de La Sala, es farà la lectura del manifest institucional i s’hi representarà l’espectacle “TOTES” de l’Esbart Manresà. Aquesta obra pretén a través de la dansa contemporània reivindicar una mirada del moviment feminista. A partir de la consciència de l’opressió, l’alteritat, l’autoemancipació, la violència sexual, la maternitat i la sexualitat. L’espectacle tindrà una durada de 20 minuts, i l’accés serà de forma gratuïta.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 12:51