L'AJUNTAMENT LICITA ELS TREBALLS FORESTALS PER REALITZAR FRANGES DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS AL GRAELL

Dijous, 18 d'abril de 2019 a les 00:00

S’ha publicat al perfil del contractant de l’Ajuntament la licitació pública per l'obertura de les franges de protecció contra incendis forestals al voltant dels habitatges de la urbanització del Graell.

Les empreses forestals que vulguin optar a realitzar aquests treballs poden presentar ja les seves ofertes i l'Ajuntament preveu adjudicar els treballs el proper mes de maig.

Els treballs duraran 3 mesos i es preveu finalitzar-los prèviament a l'inici del període estiuenc de major risc d'incendi.

La intervenció que es realitzarà s'adreçarà a la reducció de la denstitat de l'arbrat i l'estassada del sotabosc en una franja de 25 metres al voltant de cada habitatge per protegir-lo en cas d'incendi forestal, d'acord amb l'estabert a la Llei 5/2003 de mesures de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions sense continuïtat amb la trama urbana.

Un 75% dels propietaris ja han autoritzat a l'Ajuntament a realitzar aquesta intervenció i l'empresa que resulti adjudicatària s'hi posarà en contacte prèviament a l'inici de la intervenció.

L'Ajuntament finançarà els treballs gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 16.08.2019 | 09:59