L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empresaris del Polígon de Salelles

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 13:00

Reunits a principis de desembre, l’alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Georgina Mercadal; i el president de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Salelles (AEPSAL), Marc Mas; han pactat un conveni de col·laboració pel desenvolupament d’accions de suport.

Aquestes impliquen l’acompanyament i assistència a les empreses ubicades al Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) de Salelles amb un import de 2.000 euros. A l’acte de signatura també ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Monné. 

La signatura estableix un compromís i un marc de relacions pel foment i el reforç de l’associació. A més, es reconeix el paper fonamental de l’associacionisme empresarial per a la defensa dels interessos de les empreses, així com la millora de les condicions, serveis i equipaments que pot oferir el PAE de Salelles. 

L’actuació se suma a les actuacions incloses en un projecte compartit amb diversos municipis de la comarca del Bages, el Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona per a la dinamització i promoció dels polígons d’activitat econòmica, així com el foment de l’associacionisme empresarial.

 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 15:53

Imatges