LES CARAMELLES ES CONSOLIDEN UN ANY MÉS

Dijous, 27 d'abril de 2017 a les 17:30

Un cap de setmana esplèndid ha fet sortir els veïns de Sant Salvador de Guardiola per gaudir de les caramelles

Un cap de setmana esplèndid ha fet sortir els veïns de Sant Salvador de Guardiola per gaudir de les caramelles ofertes pel més d'un centenar de cantaires i dansaires de les dues colles -la del Vi Bo de Salelles i la dels Quintos de Guardiola- que han omplert un any més els carrers, places i masies amb cants, corrandes, balls tradicionals i de bastons. La tradició caramellaire continua amb força i les dues colles tenen el relleu generacional assegurat.

La novetat d'enguany ha estat la creació d'un grup de bastoneres xiques, que han completat així el quadre de bastoners i bastoneres adults i el de bastoners petits.

Com sempre les actuacions més concorregudes de dissabte han estat la del Carrer de la Creu, al nucli antic de Guardiola i la de la Plaça de l'Església de Salelles. Diumenge el plat fort arriba al migdia a la Plaça de l'Església de Guardiola, on es troben les dues colles que comparteixen des de fa anys una amistosa rivalitat.

La Colla dels Quintos ha visitat els nuclis del Calvet i de Ca l'Esteve així com la llar residència Urpina d'Ampans a part de diferents racons del nucli antic. La colla del Vi Bo de Salelles ha ofert les seves actuacions per les masies del poble de Salelles. 

La jornada caramellaire ha finalitzat diumenge amb una arrossada de germanor al pavelló municipal de Sant Salvador de Guardiola.

Darrera actualització: 27.04.2017 | 17:30