Meritxell Genescà guanya el premi de contes Alella a Guida Alzina

Dimecres, 22 de novembre de 2023 a les 06:00

Meritxell Genescà, de Sant Salvador de Guardiola, ha estat la guanyadora de la 22a edició del premi de contes Alella a Guida Alzina per l'obra “Joc simbòlic”. El lliurament del premi va ser el passat dissabte, 18 de novembre, a l’equipament Can Lleonart de la població maresmenca.

El jurat, format per Anna Gas, Anna Ballbona i Fina Llorca, ha decidit guardonar per unanimitat aquest relat destacant “la seva frescor i originalitat”, així com la perspectiva de gènere present en una narració que genera una ambientació misteriosa i un final suggeridor i obert a interpretacions.

Enguany, aspiraven al premi un total de 93 obres procedents d'arreu dels Països Catalans. El premi consisteix en 600 euros i la publicació de l'obra en la revista “Alella”. 

L'acte de lliurament va finalitzar amb l'espectacle “Parlen les dones”, un concert de Lia Sampai, acompanyada per la guitarra d'Adrià Pagès, on la cantautora va combinar cançons pròpies amb poesies musicades de Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda i altres dones referents de la cultura catalana.

Des de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola volem felicitar la Meritxell per la seva tasca en la difusió de la literatura i per la consecució d'aquest premi.

Darrera actualització: 21.11.2023 | 15:38