Modificació de les afectacions de trànsit a les obres del Carrer de Dalt

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 15:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola informa que, a partir d’ara, quedarà tallat el carrer de Dalt.

Per tant, el carrer Major només servirà per poder accedir al pàrquing de sorra. Pel que fa al tram del carrer de Dalt entre l’antic ajuntament i el nou serà de doble direcció. Una mesura per a que els veïns i veïnes en puguin fer ús i accedir al seu domicili. 

Recordem que aquestes obres pertanyen a la segona fase de l’adequació dels carrers de Dalt i de la Creu. Uns treballs que es van iniciar el passat 18 de juliol. 

Per tal d'aclarir qualsevol dubte, s’adjunta un planell del fins ara exposat així com la indicació de les direccions dels carrers i les alternatives, sobretot d’accés motoritzat que va de la zona comercial a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola reconeix que l’execució d’aquestes obres estan afectant directament la normalitat de molts habitants. És per aquesta raó que el consistori agraeix la comprensió i el compliment de les normes.

Tanmateix, per resoldre qualsevol dubte o aclariment; els serveis tècnics de l’Ajuntament queden a la disposició dels ciutadans per comentar-lo i traslladar-lo a l’empresa constructora i a la direcció facultativa de l’obra amb l’objectiu de trobar una solució. 

 

Darrera actualització: 20.09.2022 | 15:59