No us perdeu el cicle de xerrades - taller sobre salut i gent gran

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 13:00

Aquestes sessions se celebren a la Masia del Calvet de Sant Salvador de Guardiola.

La primera xerrada-taller, que es va celebrar el passat dimarts 28 de febrer sota el títol Alimentació saludable i mites, va anar a càrrec de M. José Nieto i Montse Monell, infermeres, i d’Alba Ribalta, nutricionista. En el decurs de la sessió es va parlar de la importància d’alimentar-se bé per envellir amb salut i es van donar consells per seguir una dieta equilibrada, completa i adaptada a la persona.

Entre els mesos de març i juny es duran a terme les vuit sessions restants, que són Benestar emocional (demà 14 de març a les 19 h), Consells per comprar i fer el menú de la setmana (29 de març a les 12 h), Autoestima (11 d’abril a les 19 h), Soledat i dol (25 d’abril a les 12 h), Recursos socials en l’àmbit de la salut (9 de maig a les 12 h), Taller de memòria (30 de maig a les 12 h), Mossos d’Esquadra: consells bàsics de seguretat (6 de juny a les 19 h) i Estimulació cognitiva (20 de juny a les 12 h).

La salut comunitària és un model d’intervenció que es porta a terme des de l’atenció primària per tal que la comunitat i els professionals que hi treballen sumin esforços i, d’aquesta manera, millori la salut i el benestar de la comunitat i es redueixin les desigualtats socials. Facilitar les eines necessàries per prevenir problemes de salut i afavorir l’adaptació a l’entorn, així com aconseguir un alt grau d’informació i d’educació sanitària en la ciutadania, són algunes de les principals prioritats.

Darrera actualització: 13.03.2023 | 13:40