Nou funcionament en els pressupostos participatius pel 2020

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 00:00

Els pressupostos participatius del 2020 de Sant Salvador de Guardiola tindran nou funcionament. Des del Consell de la Vila ja s'ha començat a treballar en les dates. Enguany, tenint en compte que la voluntat és que la gent s'impliqui cada dia més en les decisions del muncipi, s'ha fet una proposta des de l'Ajuntament.

El sistema proposat serà organitzar 5 assamblees temàtiques per tal que la gent pugui venir a discutir i comentar les propostes a realitzar i d'aquestes en sortiran 4 propostes com a màxim, votades i consensuades entre els participants. Aquestes cinc assemblees se celebraran al Calvet, a Ca l’Esteve, a Salelles i al Nucli. La cinquena estarà reservada a Joventut, perquè els joves també puguin participar.

D’aquestes assemblees doncs, en sortiran 4 propostes de cadascuna, que s’exposaran al Consell de la Vila i decidirà quines son les 4-5 propostes que passaran a votació final.

Afegir que també es podran enviar les propostes al correu electrònic que tenim habilitat abans de la realització de les assemblees i es decidiran en aquestes com una proposta més. La data de votació serà el cap de setmana del 30 i 31 de maig.

 

 

Darrera actualització: 17.02.2020 | 10:36