Noves afectacions de trànsit en l’execució de la segona fase de les obres del Carrer de Dalt i el Carrer de la Creu

Dissabte, 16 de juliol de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola informa que el proper dilluns 18 de juliol s’inicia la segona fase d’execució de les obres que s’estan fent als carrers de Dalt i de la Creu.

Aquesta nova etapa de les obres afectarà el tram del mateix carrer de Dalt que va de l’establiment de La Caixa, al seu inici, fins a l’antic Ajuntament. Això provoca que el pas rodat de vehicles resti tancat. L’alternativa de pas, per tal d’accedir a la part alta del carrer de Dalt, es farà a través del Passatge Castellgalí.

Alhora, s’obre el trànsit rodat al carrer de la Creu i es recupera el sentit de la circulació del primer tram del carrer Pessarrodona de sortida cap a l’Avinguda Generalitat. D’altra banda, el sentit del carrer Igualada serà només de baixada, permetent la sortida del municipi.

Per tal d'aclarir qualsevol dubte, s’adjunta un planell del fins ara exposat així com la indicació de les direccions dels carrers i les alternatives, sobretot d’accés motoritzat que va de la zona comercial a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola reconeix que l’execució d’aquestes obres estan afectant directament la normalitat de molts habitants, sobretot dels veïns i veïnes dels carrers de Dalt i de la Creu, així com els carrers adjacents. És per aquesta raó que el consistori agraeix la paciència i la comprensió demostrada fins ara.

Tanmateix, per resoldre qualsevol dubte o aclariment; els serveis tècnics de l’Ajuntament queden a la disposició dels ciutadans per comentar-lo i traslladar-lo a l’empresa constructora i a la direcció facultativa de l’obra amb l’objectiu de trobar una solució.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 08:51