Noves mesures a partir d'avui, 26 de juny

Dissabte, 26 de juny de 2021 a les 00:00

A partir d'avui, 26 de juny, i a conseqüència de la millora dels indicadors epidemiològics i els avenços en la campanya de vacunació, es flexibilitza l'obligatorietat de la mascareta en espais públics a l'aire lliure.

A l'exterior, per tant, la mascareta deixa de ser obligatòria sempre que hi hagi una distància interpersonal de, com a mínim, 1,5 metres entre persones que no pertanyin a la mateixa bombolla de convivència.

Per contra, la mascareta continuarà sent obligatòria en espais tancats d'ús públic (biblioteques, teatres, sales de concerts, consultes mèdiques, etc.) i en espais tancats oberts al públic, com botigues, supermercats i establiments similars, per la qual cosa caldrà portar sempre la mascareta amb nosaltres si volem accedir a qualsevol espai tancat d'ús compartit.

Recordeu portar sempre una mascareta amb vosaltres per a aquelles situacions en les quals el seu ús és encara obligatori.

Tot i l'alleujament de les mesures demanem responsabilitat en el compliment de la normativa per tal d'evitar un augment dels contagis al nostre municipi.
 

Darrera actualització: 26.06.2021 | 08:50