Noves mesures contra la Covid19 a Catalunya a partir del 21 de juny

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

🔸 NOVES MESURES A PARTIR D'AVUI, 21 DE JUNY 🔸

S'anuncien les mesures que seran vigents des d'avui, 21 de juny, durant 14 dies. Aquesta vigència és revisable en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.


En aquestes mesures s'anuncia una certa flexibilització que respon a la millora en les dades de la pandèmia provocada pel SARS-CoV-2 a Catalunya. Els principals canvis respecte les anteriors resolucions afecten:

➡ S'aixeca la prohibició de trobades de més de 10 persones, tant en l'àmbit públic com privat. Passa a ser una recomanació. Permesa l'obertura de zones de ball a festes majors, amb mascareta.

➡ Es reobre l'oci nocturn de forma gradual, amb registre d'assistent obligatori. 50% de capacitat a interiors i tancament a les 3:30 hores. Permès el ball amb mascareta.

➡ Restauració: 6 persones per taula en interiors i 10 persones en terrasses.

➡ Permeses totes les activitats formatives o educatives no reglades i d'esport escolar. S'elimina la limitació de màxim 10 persones.

➡ Presencialitat en activitats cíviques i comunitàries, fins al 70% de la capacitat total garantint una ventilació òptima.

➡ Prohibit el consum de tabac i similars a la via pública si no es garanteix una distància de 2 metres entre persones.

➡ Assamblees d'entitats permeses amb el 70% de la capacitat total del local.

Tot i l'alleujament de les mesures, demanem responsabilitat en el compliment de la normativa per tal d'evitar un augment dels contagis al nostre municipi.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 10:42