Presentació del Projecte de Reurbanització dels carrers de la Creu i de Dalt

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

Tal i com vam convenir en la reunió participativa realitzada el passat dijous dia 17 de juny a La Sala en la qual es va presentar el projecte per part de l’equip redactor, presentem una petita mostra del resultat final de la reurbanització, utilitzant  un seguit de fotografies i informació del resultat desprès d’incorporar els comentaris, peticions i suggeriments que es van recollir. 

Així doncs, a la present noticia adjuntem fotografies generals de l’àmbit d’actuació i del resultat final del projecte, així com també un petit vídeo definitiu en 3D per poder-nos fer una idea més exacta del resultat final proposat.

Tal i com ja vam informar, el procediment que segueix a aquesta presentació és, a grans trets, el següent:  sotmetre el projecte a aprovació pel Ple Municipal de la Corporació en Ple extraordinari convocat pel proper dia 28 de juny a les 20 hores (podeu assistir-hi presencialment o visualitzar-lo en directe a través del canal de Youtube de L’Ajuntament); quan estigui aprovat, exposició pública durant 1 mes; aprovació definitiva; i presentació davant de la Diputació de Barcelona durant el mes de setembre per autorització de la despesa ja que el projecte està valorat en més de 700.000 euros, la gran majoria dels quals assumits per subvencions de Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya. Amb la finalització d’aquests terminis, des de l’Ajuntament podrem iniciar el procediment de contractació de l’empresa/empreses executores de l’obra.

Recordar-vos que, degut a la seva magnitud i per poder valorar aspectes més tècnics, el document íntegre estarà a la vostra disposició a les oficines de l’Ajuntament, així com els tècnics per resoldre els dubtes que us puguin sorgir. També estem a la vostra disposició a través del correu electrònic ssg.ajuntament@diba.cat o trucant al telèfon 93.835.80.25.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 14:02